Hoe het werkt

Om de juiste match te vinden, heeft Kraamzorg 1op1 vier eenvoudige stappen ontwikkeld.

Stap 1: Vul gratis uw kraamzorgaanvraag in

Stap 1: Vul gratis uw kraamzorgaanvraag in

Plaats gratis en vrijblijvend uw kraamzorgaanvraag. Veel zelfstandige gediplomeerde kraamverzorgenden in heel Nederland staan klaar om u een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Geef in uw aanvraag uw wensen en verwachtingen zo specifiek mogelijk aan, zodat de kraamverzorgende haar zorg hierop af kan stemmen. Denk hierbij aan wensen wat betreft de samenstelling van het gezin, de aanwezigheid van huisdieren etc.

Stap 2: Kraamverzorgenden reageren op uw kraamzorgaanvraag

Stap 2: Kraamverzorgenden reageren op uw kraamzorgaanvraag

Nadat uw kraamzorgaanvraag geplaatst is en u uw contactgegevens heeft ingevuld, kunnen kraamverzorgenden reageren op uw kraamzorgaanvraag en/of kunt u rechtstreeks een kraamverzorgende benaderen.

Vergelijk de kraamverzorgenden op basis van hun account, persoonlijk bericht en eventuele specialiteiten. Maak een keuze en de gekozen kraamverzorgende zal dan op uw kraamzorgaanvraag reageren.

Stap 3: Maak de match compleet

Stap 3: Maak de match compleet

Nadat de juiste match is gemaakt, stuurt de kraamverzorgende u een zorgovereenkomst. Zodra de zorgovereenkomst getekend is, geeft u aan dat u de opdracht tot het verlenen van kraamzorg aanvaardt.

Rond de dertigste week van uw zwangerschap zal deze kraamverzorgende afspraken met u maken tijdens een intake bij u thuis. Zo maakt u alvast kennis en bent u helemaal voorbereid op de kraamtijd.

Stap 4: Geef een beoordeling na de kraamtijd

Stap 4: Geef een beoordeling na de kraamtijd

Na de kraamtijd stellen we het op prijs wanneer u een beoordeling wilt geven over de genoten kraamtijd. Zo helpt u zowel de kraamverzorgende als toekomstige moeders om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de kraamverzorgende.

Op deze manier kunnen we aan de kwaliteit van Kraamzorg 1op1 blijven werken.

Zorggarantie

Zorggarantie

De kraamverzorgende geeft u uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat u onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen. Bespreek met uw kraamverzorgende hoe zij de zorggarantie heeft geregeld.

Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

De zelfstandige kraamverzorgenden werken volgens de basiskwaliteitseisen kraamzorg, die van haar worden verlangd vanuit de beroepsvereniging voor kraamverzorgenden, de overheid en de zorgverzekeraars. Lees meer over onze kwaliteit.

Persoonlijke intake vooraf

Persoonlijke intake vooraf

Vooraf al contact en een persoonlijke intake met de kraamverzorgende, zodat u gerust bent op een zorgeloze kraamtijd.

Kies zelf uw kraamverzorgende

Kies zelf uw kraamverzorgende

Vergelijk de kraamverzorgenden op basis van hun account, persoonlijk bericht en eventuele specialiteiten. Bepaal zo zelf wie uw kraamverzorgende wordt.