Hoe het werkt

Om de juiste match te vinden, heeft Kraamzorg 1op1 vier eenvoudige stappen ontwikkeld.

Stap 1: Vul gratis je kraamzorgaanvraag in

Stap 1: Vul gratis je kraamzorgaanvraag in

Plaats gratis en vrijblijvend je kraamzorgaanvraag. Veel zelfstandige gediplomeerde kraamverzorgenden in heel Nederland staan klaar om jou een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Geef in je aanvraag je wensen en verwachtingen zo specifiek mogelijk aan, zodat de kraamverzorgende haar zorg hierop af kan stemmen. Denk hierbij aan wensen wat betreft de samenstelling van het gezin, de aanwezigheid van huisdieren etc.

Stap 2: Kraamverzorgenden reageren op jouw kraamzorgaanvraag

Stap 2: Kraamverzorgenden reageren op jouw kraamzorgaanvraag

Nadat je kraamzorgaanvraag geplaatst is en je je contactgegevens hebt ingevuld, kunnen kraamverzorgenden reageren op jouw kraamzorgaanvraag. Maar jij kunt ook zelf rechtstreeks een kraamverzorgende benaderen. In deze tijd van krapte adviseren wij dit ook! 

Vergelijk de kraamverzorgenden op basis van hun account, persoonlijk bericht en eventuele specialiteiten. Maak een keuze en de gekozen kraamverzorgende zal dan op jouw kraamzorgaanvraag reageren.

Stap 3: Maak de match compleet

Stap 3: Maak de match compleet

Nadat de juiste match is gemaakt, stuurt de kraamverzorgende je een zorgovereenkomst. Zodra de zorgovereenkomst getekend is, geef je aan dat je de opdracht tot het verlenen van kraamzorg aanvaardt.

Rond de dertigste week van je zwangerschap zal deze kraamverzorgende afspraken met je maken tijdens een intake bij jou thuis. Zo maak je alvast kennis en ben je helemaal voorbereid op de kraamtijd.

Tijdens de kraamtijd zal de kraamverzorgende haar gewerkte uren noteren op het zorgdossier/urenregistratieformulier. Controleer dit goed. Je moet voor akkoord tekenen. Belangrijk dat je dit doet ná afsluiting van de zorg op de laatste zorgdag.

Stap 4: Geef een beoordeling na de kraamtijd

Stap 4: Geef een beoordeling na de kraamtijd

Na de kraamtijd stellen we het op prijs wanneer je een beoordeling wilt geven over de genoten kraamtijd. Zo help je zowel de kraamverzorgende als toekomstige moeders om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de kraamverzorgende.

Op deze manier kunnen we aan de kwaliteit van Kraamzorg 1op1 blijven werken.

Zorggarantie

Zorggarantie

De kraamverzorgende geeft je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen. Bespreek met je kraamverzorgende hoe zij de zorggarantie heeft geregeld.

Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

De zelfstandige kraamverzorgenden werken volgens de basiskwaliteitseisen kraamzorg, die van haar worden verlangd vanuit de beroepsvereniging voor kraamverzorgenden, de overheid en de zorgverzekeraars. Lees meer over onze kwaliteit.

Persoonlijke intake vooraf

Persoonlijke intake vooraf

Vooraf al contact en een persoonlijke intake met de kraamverzorgende, zodat je gerust bent op een zorgeloze kraamtijd.

Kies zelf je kraamverzorgende

Kies zelf je kraamverzorgende

Vergelijk de kraamverzorgenden op basis van hun account, persoonlijk bericht en eventuele specialiteiten. Bepaal zo zelf wie je kraamverzorgende wordt.