Hoe het werkt

Om de juiste match te vinden, heeft Kraamzorg 1op1 vier eenvoudige stappen ontwikkeld.

Stap 1: Schrijf u in als kraamverzorgende

Stap 1: Schrijf u in als kraamverzorgende

Wanneer u voldoet aan de basisvereisten voor zzp'er, kunt u uzelf inschrijven als zelfstandige kraamverzorgende. Op onze inschrijfpagina vult u uw basisgegevens in en helpen we u bij het maken van een keuze voor een abonnement.

Vervolgens zullen wij uw aanvraag beoordelen. Zodra uw registratie is goedgekeurd, ontvangt u hierover bericht.

Stap 2: Maak uw accountpagina op orde

Stap 2: Maak uw accountpagina op orde

Wanneer uw account is goedgekeurd, kunt u uw account uitbreiden met aanvullende informatie over uzelf. Om met succes te reageren op aanvragen of reacties te ontvangen, is het heel belangrijk dat u een zo compleet mogelijk profiel hebt. Geef hierin bijvoorbeeld aan wie u bent, waar u woont, waarom u kiest voor dit werk als ZZPer, uw diploma's, hoelang u werkt als kraamverzorgende en wat uw kwaliteiten zijn.

Stap 3: Bekijk en reageer op kraamzorgaanvragen

Stap 3: Bekijk en reageer op kraamzorgaanvragen

Blader en reageer op kraamzorgaanvragen die het beste bij u passen. Of ontvang zelf aanvragen van aanstaande moeders. Op het moment dat de kraamzorgaanvraag door de aanstaande moeder bevestigd wordt, kunt u contact opnemen met de aanstaande moeder om verdere afspraken te maken. U kunt de zorgovereenkomst downloaden en deze aan de moeder voorleggen ter ondertekening.

Stap 4: Doe een intake

Stap 4: Doe een intake

Maak voor de 30e week van de zwangerschap een afspraak met de aanstaande moeder voor een intake aan huis. Tijdens de intake geeft u informatie over de zwangerschap, de komende kraamtijd en worden de kraamzorguren geïndiceerd op basis van het Landelijk Indicatie Portocol. De zorg wordt in overleg afgestemd op de wensen en verwachtingen van de aanstaande moeder.

Stap 5: Vraag een beoordeling aan

Stap 5: Vraag een beoordeling aan

Heeft u de kraamzorg geleverd? Vraag dan om een beoordeling van de moeder. Zo krijgt u in uw profiel van alle gemaakte matches een overzicht met beoordelingen, waardoor nieuwe aanstaande moeders een goed en betrouwbaar beeld krijgen van de kwaliteit van uw kraamzorg. Dit zal ervoor zorgen, dat meer aanstaande moeders u een kraamzorgaanvraag zullen sturen. Bij ‘Mijn matches’ in het profiel kunt u heel gemakkelijk klikken op de button ‘Beoordeling aanvragen’.

 Gratis downloaden van belangrijke documenten

Gratis downloaden van belangrijke documenten

Via Kraamzorg 1op1 kunt u de zorgovereenkomst downloaden met de cliënt die nodig is om zorgeloos te werken. Maar ook alle protocollen om te kunnen voldoen aan de actuele landelijke richtlijnen en kwaliteitseisen zijn te vinden bij Kraamzorg 1op1.

Aantrekkelijk tarief

Aantrekkelijk tarief

Werken tegen een aantrekkelijk tarief als u de facturatie aan de zorgverzekeraar via Kraamzorg 1op1 laat lopen.

Kennis opdoen en delen

Kennis opdoen en delen

Het volgen van (bij)scholingen is mogelijk via Kraamzorg 1op1. Ook biedt Kraamzorg 1op1 de mogelijkheid tot het bijwonen van intervisiebijeenkomsten. Zo blijft u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over en binnen de geboortezorg.

Optimaal zichtbaar

Optimaal zichtbaar

Aanstaande moeders kunnen u gemakkelijk vinden. Het contact leggen met nieuwe cliënten is daarom erg makkelijk.