Laatste kraamzorgaanvragen

Haarlem

Verwachte bevallingsdatum:
17-09-2018

Hallo!17 september ben ik uitgerekend van ons 2e kindje. Onze dochter Indie wordt 13 september 2 jaar, dus...

Amsterdam

Verwachte bevallingsdatum:
06-11-2018

Begin november beval ik van mijn eerste kindje en daarom zoek ik een fijne kraamzorg.

IJsselmuiden

Verwachte bevallingsdatum:
27-08-2018

Hallo,    Bij deze zou ik graag Petro de Wilde als kraamverzorgster willen hebben.  Mocht u...

Laatste beoordelingen

Annetta Lamberink-Sterenberg

18 beoordelingen

Geplaatst door: Marleen Spijkerman

Ik kijk terug op een hele fijne kraamweek! De verzorging te mogen ontvangen, in de watten gelegd te mogen worden, aanvoelen wat mijn zorgbehoefte was,...

Yvonne Petri - Esser

5 beoordelingen

Geplaatst door: Iduna Schrijvers

Yvonne is flexibel, rustig, lekker nuchter en open en voelde goed aan wat ons gezin nodig had tijdens de kraamweek. Hierdoor is het een hele...

Evelyn Stoop

6 beoordelingen

Geplaatst door: Hanneke Oosthoek

We hebben een fantastische raamwerk gehad met deze vakvrouw!

De kraamverzorgende

Hoewel de uiterste zorg is nagestreefd ten aanzien van de inhoud van deze site, kan niet worden ingestaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Kraamzorg 1op1 aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Kraamzorg 1op1 is tevens niet aansprakelijk voor de gevolgen en/of activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site.

Mocht u naar aanleiding van deze website contact met Kraamzorg 1op1 op willen nemen, kunt u gebruik maken van het  contactformulier.

Privacy

Privacystatement Kraamzorg 1 op 1

Voor Kraamzorg 1op1 is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang bij de uitvoering van haar dienstverlening. Kraamzorg 1op1 is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Gelet op de aard van de dienstverlening van Kraamzorg 1op1 is het soms noodzakelijk is om bepaalde persoonsgegevens te openbaren. Het is daarom van groot belang dat u kennisneemt van dit privacystatement.

Verwerking van persoonsgegevens

Kraamzorg 1op1 verwerkt persoonsgegevens van opdrachtgevers en opdrachtnemers wanneer deze contact hebben met Kraamzorg 1op1. Wanneer een opdrachtgever een verzoek om inschrijving plaatst, worden de persoonsgegevens verzameld die noodzakelijk zijn voor de dienstverlening door Kraamzorg 1op1 en verwerkt om uitvoering te kunnen geven aan het verzoek om inschrijving. Van (potentiële) opdrachtnemers worden persoonsgegevens vastgelegd die noodzakelijk zijn om de 'match' met een potentiële opdrachtgever te maken. Tevens worden de persoonsgegevens verwerkt om de dienstverlening van Kraamzorg 1op1 te factureren aan de opdrachtnemer. Tot slot kunnen de persoonsgegevens van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers door Kraamzorg 1op1 worden gebruikt voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u nader te informeren over de dienstverlening van Kraamzorg 1op1 of relevante producten of diensten van zorgvuldig geselecteerde organisaties.

 

Uw e-mailadres zal hiervoor alleen met uw toestemming aan zorgvuldig geselecteerde organisaties ter beschikking worden gesteld. Indien u geen informatie over relevante producten of diensten wenst te ontvangen, of uw e-mailadres wil blokkeren hiervoor, dan kunt u een bericht sturen naar: info@kraamzorg1op1.nl.

Beoordelingen

Op de website van Kraamzorg 1op1 komen fora voor waarin opdrachtgevers, opdrachtnemers en de uitvoering van werkzaamheden beoordelen. Kraamzorg 1op1 kan niet treden in de feitelijke beoordeling, maar behoudt zich het recht voor om niet relevante, beledigende beoordelingen niet te plaatsen of na publicatie te verwijderen, of geheel of gedeeltelijk aan te passen, zonder voorafgaande mededeling aan de plaatser. Wanneer een opdrachtnemer een niet relevante of beledigende beoordeling aantreft, kan de opdrachtnemer aan Kraamzorg 1op1 verzoeken om de beoordeling te verwijderen. Kraamzorg 1op1 zal een dergelijk verzoek naar redelijkheid en billijkheid uitvoeren.

Beveiliging gegevens

Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Vragen

Heeft u vragen over het privacybeleid van Kraamzorg 1op1 dan kunt u deze sturen naar: info@kraamzorg1op1.nl

Wijzigingen

Kraamzorg 1op1 behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Check daarom regelmatig de privacy statement voor het privacybeleid van Kraamzorg 1op1.