Laatste kraamzorgaanvragen

Beverwijk

Verwachte bevallingsdatum:
21-07-2018

graag kraazorg Voor de periode 21-7-2018.graag kraamzog van Esther van de Kamp.

Dwingeloo

Verwachte bevallingsdatum:
03-06-2018

Graag Tineke Eulen, zij is op de hoogte.

Almere

Verwachte bevallingsdatum:
13-04-2018

Laatste beoordelingen

Larissa Boixaderas Melchers

13 beoordelingen

Geplaatst door: Marcelien Bos

Larissa is een geweldige kraamverzorgster. Ze heeft ons hele huishouden ook tijdens de vakantie weten te regelen. Inmiddels bestaan we uit 5 mensen,...

Michaela van Greevenbroek

9 beoordelingen

Geplaatst door: Annelien Hufner

Ik kijk terug naar een hele fijne kraamweek. Michaela kan snel haar weg vinden in huis. Is heel kundig in haar vak, weet alles goed uit te leggen, is...

Marianne Houtkamp

3 beoordelingen

Geplaatst door: Sigrid Hartog

Marianne is de beste en liefste kraamverzorgster die wij ons konden wensen. Ik heb om me heen gezien dat het ook zeker anders kan, maar met Marianne...

De kraamverzorgende

Hoewel de uiterste zorg is nagestreefd ten aanzien van de inhoud van deze site, kan niet worden ingestaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Kraamzorg 1op1 aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Kraamzorg 1op1 is tevens niet aansprakelijk voor de gevolgen en/of activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site.

Mocht u naar aanleiding van deze website contact met Kraamzorg 1op1 op willen nemen, kunt u gebruik maken van het  contactformulier.

Privacy

Privacystatement Kraamzorg 1 op 1

Voor Kraamzorg 1op1 is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang bij de uitvoering van haar dienstverlening. Kraamzorg 1op1 is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Gelet op de aard van de dienstverlening van Kraamzorg 1op1 is het soms noodzakelijk is om bepaalde persoonsgegevens te openbaren. Het is daarom van groot belang dat u kennisneemt van dit privacystatement.

Verwerking van persoonsgegevens

Kraamzorg 1op1 verwerkt persoonsgegevens van opdrachtgevers en opdrachtnemers wanneer deze contact hebben met Kraamzorg 1op1. Wanneer een opdrachtgever een verzoek om inschrijving plaatst, worden de persoonsgegevens verzameld die noodzakelijk zijn voor de dienstverlening door Kraamzorg 1op1 en verwerkt om uitvoering te kunnen geven aan het verzoek om inschrijving. Van (potentiële) opdrachtnemers worden persoonsgegevens vastgelegd die noodzakelijk zijn om de 'match' met een potentiële opdrachtgever te maken. Tevens worden de persoonsgegevens verwerkt om de dienstverlening van Kraamzorg 1op1 te factureren aan de opdrachtnemer. Tot slot kunnen de persoonsgegevens van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers door Kraamzorg 1op1 worden gebruikt voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u nader te informeren over de dienstverlening van Kraamzorg 1op1 of relevante producten of diensten van zorgvuldig geselecteerde organisaties.

 

Uw e-mailadres zal hiervoor alleen met uw toestemming aan zorgvuldig geselecteerde organisaties ter beschikking worden gesteld. Indien u geen informatie over relevante producten of diensten wenst te ontvangen, of uw e-mailadres wil blokkeren hiervoor, dan kunt u een bericht sturen naar: info@kraamzorg1op1.nl.

Beoordelingen

Op de website van Kraamzorg 1op1 komen fora voor waarin opdrachtgevers, opdrachtnemers en de uitvoering van werkzaamheden beoordelen. Kraamzorg 1op1 kan niet treden in de feitelijke beoordeling, maar behoudt zich het recht voor om niet relevante, beledigende beoordelingen niet te plaatsen of na publicatie te verwijderen, of geheel of gedeeltelijk aan te passen, zonder voorafgaande mededeling aan de plaatser. Wanneer een opdrachtnemer een niet relevante of beledigende beoordeling aantreft, kan de opdrachtnemer aan Kraamzorg 1op1 verzoeken om de beoordeling te verwijderen. Kraamzorg 1op1 zal een dergelijk verzoek naar redelijkheid en billijkheid uitvoeren.

Beveiliging gegevens

Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Vragen

Heeft u vragen over het privacybeleid van Kraamzorg 1op1 dan kunt u deze sturen naar: info@kraamzorg1op1.nl

Wijzigingen

Kraamzorg 1op1 behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Check daarom regelmatig de privacy statement voor het privacybeleid van Kraamzorg 1op1.