Hoe het werkt

Om de juiste match te vinden, heeft Kraamzorg 1op1 vier eenvoudige stappen ontwikkeld.

Terug naar overzicht

Kwaliteit kraamzorg

Alle kraamverzorgenden die zijn aangesloten bij Kraamzorg 1op1 zijn gediplomeerde kraamverzorgenden, zij zijn deskundig en ervaren  en worden steeds volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold.

Kraamzorg 1op1 zorgt er voor dat alle aangesloten kraamverzorgenden voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

  • Bevoegd en bekwaam

  • Ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg

  • Handelen volgens de, voor kraamverzorgenden geldende, professionele standaarden, waaronder de richtlijnen van de beroepsgroep.

Kwaliteitscertificaten

Kraamzorg 1op1 is een HKZ gecertifieerde instelling die bemiddelt tussen de cliënt en de kraamverzorgende. Jij bent hierdoor verzekerd van deskundige kraamzorg. Veel kraamverzorgenden van Kraamzorg 1op1 bezitten daarnaast het kwaliteitscertificaat HKZ kraamzorg

Waardering cliënten

Uit de ontvangen cliënt evaluaties blijkt dat cliënten erg tevreden zijn over de ontvangen kraamzorg via Kraamzorg 1op1. Cliënten waarderen de zorgverlening met maar liefst met het cijfer 9!

Zorggarantie

Zorggarantie

De kraamverzorgende geeft je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen. Bespreek met je kraamverzorgende hoe zij de zorggarantie heeft geregeld.

Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

De zelfstandige kraamverzorgenden werken volgens de basiskwaliteitseisen kraamzorg, die van haar worden verlangd vanuit de beroepsvereniging voor kraamverzorgenden, de overheid en de zorgverzekeraars. Lees meer over onze kwaliteit.

Persoonlijke intake vooraf

Persoonlijke intake vooraf

Vooraf al contact en een persoonlijke intake met de kraamverzorgende, zodat je gerust bent op een zorgeloze kraamtijd.

Kies zelf je kraamverzorgende

Kies zelf je kraamverzorgende

Vergelijk de kraamverzorgenden op basis van hun account, persoonlijk bericht en eventuele specialiteiten. Bepaal zo zelf wie je kraamverzorgende wordt.